Laman

Friday, 9 March 2012

Masalah hidung berair? tersumbat? gatal? DrSneez ada!


DrSneez adalah keluaran Drazma Wellness Marketing. Kebanyakan rawatan moden atau alternatif  untuk selsema dan resdung hanya menggunakan ubat atau ramuan yang dimakan secara mulut(oral), semburan(spray) atau titisan(drop) ke hidung. Sebarang persediaan yang perlu dimakan perlu diproses oleh hati (Liver) sebelum ianya berguna untuk melegakan gejala-gejala yang berkaitan.

Ini  amat membebankan hati(liver) itu sendiri. Isu kesuaian umur juga perlu dipertimbangkan. Kita tahu semakin muda manusia itu, seperti kanak-kanak ,semakin kurang keupayaan hati(liver) untuk tujuan pemprosesan. Penggunaan secara semburan atau titisan yang berterusan juga boleh menyebabkan membran  di dalam lapisan hidung menjadi kering dan pedih,  ini mengurangkan kerelaan seseorang pengguna untuk terus menerima rawatan.


Menggunakan kulit sebagai perantara atau “delivery system” dapat mengurangkan masalah ini. Dari situ timbullah kajian mengenai krim thrudermal DrSneez ini. Kami memilih untuk menggunakan bahan yang senang digunakan dan selalu digunakan  oleh masyarakat. 
DrSneez  dapat mengurangkan gejal-gejala seperti
·         Hidung yang berair
·         Selalu bersin terutamanya di awal pagi atau semasa persekitaran sejuk
·         Gatal yang melampau di sekitar kawasn T di wajah.
·         Melegakan pernafasan hidung yang tersumbat
·         Mengurang batuk akibat selsema.
·         Melegakan sakit kepala akibat tekanan dalam sinus.

Nak tahu lebih lanjut? Ingin cuba keberkesanan DrSneez, boleh terus hubungi di talian 013-4320309. Lagi maklumat lanjut untuk pembelian online boleh terus ke kedai online saya di http://fadazaz.edycart.com/productdetail.php?product=2406

Pelbagai lagi produk terbaik di facebook.com/freshiebelek...:) Selamat singgah, tq

 

No comments: