Laman

Monday, 26 December 2011

Kepada Para IbuAl-Quran - Amalan Ibu Mengandung
RM 15.90
Bacaan oleh 2 qari besar Imam Masjidil Haram Makkah : Syeikh Abdul Rahman As-Sudais dan Syeikh Saad Said Al-Ghamidi.
Kandungan :
  • Surah Al-Anbiya
  • Surah Muhammad
  • Surah Yusuf
  • Surah Maryam
  • Surah LuqmanJJ Travel Thermal Bag Pink
RM 15.00
Jingle Jungle brings you an extensive range of stylish and yet affordable cooler bags to enhance your lifestyle as a nursing mom.  


Reusable Ice Sheet

RM 11.90

ThermaFreeze® is used as a modern-day solution in temperature control for the transporting of fresh, perishable and heat sensitive products, for example: vegetables, seafood, medicine, cosmetic serums, flowers, etc... and of course our very precious expressed breastmilk. Buku Panduan Penyusuan
RM 10.00

Buku ini diterbitkan oleh Kumpulan Sokongan Penyusuan Susu Ibu WPKL khusus buat ibu-ibu bekerjaya yang ingin meneruskan penyusuan susu ibu secara eksklusif. Kandungannya sangat sesuai untuk para ibu yang ingin mendapatkan maklumat lanjut berkenaan penyusuan susu ibu.

   
Jingle Jungle - Celebrity Cooler Kit Bag
RM 19.90

Ia adalah kit sejuk yang kecil dan beg bergaya yang kelihatan seperti beg kosmetik anda. Ia juga kit beg sejuk yang sesuai untuk dipadankan dengan beg penyusuan "Celebrity Breastfeeding Bag"kami.
Autumnz - Breastmilk Storage Bottles (4)
RM 16.90


Ruang menyimpan botol Susu ibu Autumnz  adalah direka khas untuk penyimpanan susu ibu yang tahan lama dan selamat.
Sebarang pertanyaan boleh diajukan di ruangan komen, terima kasih kerana sudi datang melawat disini...Happy Blogging, Enjoy your shopping!!

No comments: