Laman

Sunday, 25 December 2011

T-shirt muslimah sopan & trendy






T-Shirt Muslimah Faeizeen
dari RM 36.00
Terdapat pelbagai warna menarik lain, serta saiz yang pelbagai, boleh dipakai untuk penampilan muslimah yang sopan dan sejuk mata memandang, untuk riadah dan rekreasi juga disyorkan...;)








T-Shirt Muslimah Zariya dari RM 45.00
Banyak lagi corak dan warna yang menarik untuk dimiliki. Sesuai untuk ke kuliah, tema 'smart casual', bersiar-siar mahupun ke majlis-majlis yang dirasakan sesuai. Saiz dan warna akan diupdate dari masa ke masa.










T-Shirt Muslimah Zariya 
                                      dari RM 49.00
Lagi inspirasi eksklusif dari Zariya, dengan corak yang lebih elegan dan warna yang lebih menambat hati, pelbagai pilihan dan design yang trendy,  namun masih mampu mengekalkan ciri-ciri muslimah masa kini.





   T-Shirt Muslimah Zariya
                          dari RM 55.00

Seterusnya t-shirt labuh ala-ala gabungan cardigan dan blouse. Amat cantik dan sesuai untuk ke majlis rasmi mahupun sekadar tampil ringkas tetapi sopan.






2 comments:

Cik Angah said...

angah memang suka pakai baju mcm ni,lagi2 baju muslimah faeizeen,kira komen tak ni?hehehe.^_^

farz zull said...

@cik angah: yep, saya pun tengah cari yang macam dress labuh, blouse...:)

hehe, of course kira...;P