Laman

Tuesday, 17 January 2012

Al Quran Read Pen & Tablet PC OFFER!!

PEN QURAN MODEL PQ 8990
Harga Market: RM299
Product Features
*New Feature: WORD BY WORD TELAWAH & PRINTING*
Point the Pen on Ayah or Surah of your choice (only the Printed Quran included) and start listning.
Complete Holy Qur'an in voices of 6 famous Reciters namely:

  • Ibrahim Ahmed Mir Mohammadi
  • Sheikh Abdul Rahman Al-Sudais
  • Sheikh Sa'ad Al-Ghamdi
  • Sheikh Mahir Al-Muayqal
  • Ahmed Ali Al-Ajmi
  • Sheikh Mahmoud Khalil Al-Husary
Beautifull printed Holy Quran (Othmanic Style).
Option to store Other Qari/Reciter Audio, Dua, Adhan, Nasheed (File format: MP3) as optional in the pen via USB cable
Also include Quran Tafseer
Smart design
Clear and loud sound with built-in speakers and Headphone
Beautiful Pen with beatutifull Gift Packing
Includes Beautiful printed Holy Quran
Internal Li-Ion Chargable Battery
The Quran ReadPen improves Quran reading skills for learners.
With audio support following skills can be achived:
* Fluency in reading
* Arabic Vocabulary
* Comprehension
* Spelling
* Pronunciation
* Academic vocabulary
* Grammatical structure




NetPad4 Google Android 2.2 Root MID Tab Tablet PC Apad SlimT
(LESS THAN RM 300!!)


CPU type : via wm8650 (800 Mhz)
- operating system : googel android 2.2 (support froyo flash)
- Lcd size and resolution : 7 inch ultra thin high definition LCD, 800 x 480 resolution

Setiap set mengandungi :

1 x tablet pc

1 x usb transfer box
1 x earphone
1 x charger
1 x screen protector
1 x user manual

15 comments:

ezzamalik said...

wow NetPad4 Google Android 2.2 Root MID Tab Tablet PC Apad SlimT cma 280 je?

farz zull said...

yepp...stock baru masuk, sekarang semua boleh pakai tab...;)

❤farahin,izzati❤ said...

adoi bile lah nak guna android ini huhuhu

farz zull said...
This comment has been removed by the author.
amal said...

Alhamdulillah , dah beli !

tapi yg kotak wana biru uh.

Aerol Hafiezi said...

pewhhh nak jugaa, tpi duit tak dee ;((

Aerol Hafiezi said...

macam mana nak hubungi ownerr... pleaseeee

0122458420 ini nom saya - aerol hafiezi

nak tnya tablet tuu duluuu

Eza Boom Boom :) said...

adehh, fall in love la dengan tablet tu. Okey ke tablet tu? tahan tak? Hihi. risauu.. Sayang je beli kalau tak ok.

farz zull said...

@amal: ohh, yg colour biru tu tauu, dlu ada dh sold out, skang restock new model...;) Best kan guna?

@Aerol:done msg you, nk cntact apa2 through emel, fon ad situ, SMS saja...:)

@Eza:hehe, bahaya fall in love ni, ;p...skang mmg dah bnyak tablet, ini style, murah pun murah & insyaALLAH ok, ad set complete & support android, serious berbaloi, dah ada satu lebih kurang gini...;)

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

wow cam menarik jer..

Mr Bob Merepek Lagi said...

sy nak beli tablet pc tuee..mcm mner sy nk dapatkan..

Ummi Hanie said...

salam farz ,

xsangka ada jual tablet android ni jugak .. asy tgh mncari2 utk mak saya , beliau nk baca quran via android ni .. brape harga paling less yer ?

farz zull said...

@ummi hannie: salam, kalau nak yg better quality tuk bacaan AL Quran baik angkat Al Quran read pen, siap ad guidance & bacaan qari...yg tablet android stock dh habis, lama dah offer ni actually, kena check balik bila restock...anything bleh check kat facebook.com/freshiebelek, snang nak pm semua situ...;)

Nurul Aini Mohamed said...

Salam nk tanya..tablet pc ni ada lgi x?

farz zull said...

maaf nurul aini, stok tablet pc dah habis...boleh check facebook.com/freshiebelek untuk lain2 produk terkini :)