Laman

Sunday, 8 January 2012

Tepung magik dan Mee sanggul






Tepung Magik
sebungkus=RM 6.00

Tepung Goreng cendawan ini mendapat gelaran tepung magik sebab kerangupanya kekal berjam-jam lamanya. Tidak seperti tepung biasa yang berada dipasaran, ianya akan cepat lemau setelah digoreng. Boleh juga digunakan untuk menggoreng tempe, ayam, cucur dsb
Kelebihannya ;
  • Cepat & Mudah disediakan
  • Cendawan Goreng 
  • Tidak Berminyak
  • Cendawan Tidak Melekat 
  • Tanpa Telur 
  • Tepung tidak digunakan dengan Banyak
  • Tidak menggunakan minyak yang banyak
  • Cendawan Goreng tidak cepat lembik (soggy) 
  • Rasa macam kulit ayam KFC (ini customer yang cakap) 

1 unit beratnya: 475 gram

Cara menggoreng






Mee Sanggul Mutiara
RM 3.00

Rasailah keenakannya
Apa istimewanya Mee Sanggul Mutiara ni ??
  • Makanan yang halal lagi baik untuk semua.
  • Alternatif kepada mee biasa.
  • Boleh dibuat Mee goreng, Mee rebus , Mee kari dll.
  • Tanpa asid borik
  • Tanpa bahan pengawet 
  • Tanpa pewarna tiruan
  • Tahan lama & bila-bila sahaja boleh dimasak…
KINI TIDAK PERLU WAS-WAS LAGI
Sekali rasa,
nak selalu…
Rasa sekali
Pasti
nak lagi!!!
Sedap
Lazat
Berkhasiat




 Sebarang pertanyaan lanjut mengenai diskusi harga, pembayaran, maklumat produk dsb boleh SMS SAHAJA ke 013-4320309 atau emelkan terus ke far_gurl7@yahoo.com.

13 comments:

Eida Arina said...

wau...nk test beli lah...mcm best je :)

farz zull said...

memang best, antara produk laris..;)

yg pakar/tak pandai masak pun boleh jadi terer pakai tepung magik & mee sanggul ni...hehehe

ezzamalik said...

wow cam cdp je.

farz zull said...

yeah ezza...yg tepung magik tu smpai customer order berkarton-karton...:)

teratai said...

boleh cuba ni.Dah lama cari mee sanggul ini...:)

farz zull said...

hehe, jemput beli cik teratai di fb page,https://www.facebook.com/pages/Freshie-belek/299819363401910

Boleh pm, macam2 produk lagi ada...;)

cikpuanhady said...

wah..menarik ni.cendawan goreng mmg peberet..

Eza Boom Boom :) said...

tepung tu untuk goreng cendawan je ke? or boleh goreng apa-apa pun? :)

farz zull said...

@cik puan hady: hehe, sya pun suka ...mmg nyum nyumm!

@eza boom boom:goreng apa pun boleh, tempe, udang, sotong, ayam...:) customer ckap x cepat lemau, mmg sedap

nur_za said...

fuyoo..sape xpndai masak pun jadi pandai masak ke farz..huhu

fieda said...

tabur jer tepung tu..?takyah campur air..?

farz zull said...

@nur_za: yeah, as easy as abc, banyak dah segera, tapi yg tepung tuh memang magik, produk laris, ad angkut smpai berkarton karton...;)

@fieda: nope, x prlu cmpur aih, just basuh bahan trus tabur, lagi rangup & sedap, x cepat lemau...:)

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

mcm2 erk ader kat cini